زمان مورد نیاز برای مطالعه: 11 دقیقه

گلیسیرین

فروشگاه ایکس‌شیمی، فعال در حوزه فروش مواد‌شیمیایی آزمایشگاهی، دارویی و تخصصی، آماده فروش گلیسیرین آزمایشگاهی و دارویی با قیمت و کیفیت مناسب می‌باشد. ( جهت اطلاع از قیمت و خرید گلیسیرین با ما تماس حاصل فرمایید).

گلیسیرین

گلیسرول (Glycerol) که به نام‌های گلیسیرین یا پروپانتریول و cas number 56-81-5 نیز شناخته می‌شود، یک ترکیب پلی ال است. ترکیبی شیمیایی با ساختار پروپان، مایعی بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است که با طعم شیرین که قوامی شربت مانند دارد و ماهیت آن غیر سمی می‌باشد.

گلیسیرین دارای خواص فیزیکی نقطه جوش: 290 درجه سانتیگراد، نقطه ذوب: 17.9 درجه سانتیگراد. وزن مولکولی: 92.094 g/mol، چگالی نسبی: 1.261 g/ml و حلالیت در روغن‌های فرار و روغن‌های ثابت نامحلول است. همچنین این ماده در آب قابل امتزاج است. این محصول ماهیتی ضعیف اسیدی دارد و قادر به واکنش با هیدروکسید قلیایی می‌باشد.

گلیسیرین چیست

این ماده از کلمه یونانی glykys به معنای شیرین گرفته شده است. گلیسیرین به طور تصادفی در سال 1779توسط یک دانشمند سوئدی به‌نام KW Scheele کشف شد. او در حال بررسی شباهت های بین صابون و گچ خشک کننده‌ای به نام Emplastrum simplex بود. او در طی آزمایشات خود برای واکنش روغن زیتون با مونوکسید سرب، یک ماده محلول در آب با طعم شیرین کشف کرد. این اولین جداسازی شیمیایی ثبت شده این محصول بود و در ابتدا «اصل شیرین چربی» نامیده می‌شد.

گلیسیرین چیست

Scheele این ماده را تجزیه و تحلیل کرد و متوجه شد که می توان آن را از سایر قندهای شناخته شده در آن زمان متمایز کرد. گلیسرول متبلور نشد، تخمیر نشد و مقاومت حرارتی بیشتری نسبت به سایر قندها نشان داد. او همچنین تفاوت بین این ماده و قند نیشکر را بررسی کرد، به ویژه در نسبت اکسیژن موجود در آن. Scheele نشان داد که برای اکسید‌کردن گلیسرول به مقدار بیشتری اسید نیتریک نسبت به قند نیشکر نیاز است. همچنین هنگامی که با اتانول واکنش نشان داد، قلیایی آزاد نکرد.

تاریخچه

در سال 1836، فرمول شیمیایی گلیسیرین توسط دانشمند فرانسوی به نام پلوز توضیح داده شد. او فرمول تجربی C 3 H 8 O 3 را پیشنهاد کرد. پنجاه سال بعد، فرمول ساختاری C 3 H 5 (OH) 3 بر اساس کار دو دانشمند به نام های Berthelot و Lucea پذیرفته شد.

در ابتدا از این محصول در ساخت چسب و چوب‌پنبه استفاده شد و با استفاده از کاربردهای آن در مواد کمکی رنگ برای منسوجات و جوهر گسترش یافت.

ارتباط گلیسرول به عنوان یک ماده شیمیایی مهم تجاری با استفاده از آن در تولید دینامیت مرتبط است. آلفرد نوبل، که بعداً جوایز نوبل را پایه‌گذاری کرد، روشی را برای تثبیت، انتقال و جابجایی قابل اعتماد تری نیتروگلیسیرین، که ترکیب اصلی منفجره در دینامیت است، کشف کرد. بنابراین،‌ گلیسرول در استخراج سریع سنگ معدنی و همچنین بسیاری از پروژه‌های زیرساختی در مقیاس بزرگ که نیاز به ساختارهای طبیعی برای انفجار داشتند، نقش داشت.

انواع گلیسیرین

انواع گلیسیرین

گلیسرول به دو شکل طبیعی (گیاهی و حیوانی ) و مصنوعی(گلیسیرین سنتزی ) موجود است. گلیسیرین طبیعی یک الکل قندی و ترکیب طبیعی است که از روغن‌های گیاهی یا چربی‌های حیوانی به دست می‌آید.

گلیسیرین گیاهی چیست ؟

گلیسرول بیشتر از منابع‌گیاهی و حیوانی که به صورت تری گلیسیرید وجود دارد به دست می‌آید. تری گلیسیریدها استرهای گلیسیرین هستند که دارای اسیدهای کربوکسیلیک با زنجیره بلند هستند. هیدرولیز ، صابونی شدن یا ترانس‌استری شدن این تری‌گلیسیریدها باعث تولید گلیسرول می‌شود.
منابع گیاهی معمولاً شامل سویا یا درختان خرما است. منبع دیگر چربی مشتق شده از حیوانات است.

هیدرولیز لیپیدهای حیوانی یا گیاهی با هیدروکسید سدیم باعث تولید صابون اسید چرب و گلیسیرین می‌شود. گلیسرول گیاهی از روغن‌های گیاهی تهیه می‌شود. گفته می‌شود که بیش از دو قرن پیش به طور تصادفی با حرارت دادن مخلوطی از روغن زیتون و مونوکسید سرب کشف شده است.

گلیسیرین گیاهی

گلیسیرین گیاهی با حرارت دادن چربی‌های گیاهی غنی از تری‌گلیسیرید مانند روغن نخل، سویا و نارگیل تحت فشار یا همراه با یک قلیایی قوی مانند لیمو ساخته می‌شود. که باعث می‌شود از اسیدهای چرب جدا شده و با آب مخلوط شود و مایعی بی‌بو و طعم شیرین و شربت مانند ایجاد کند و به مواد غذایی، لوازم آرایشی و دارویی اضافه می‌شود. گلیسرول گیاهی در صنعت آرایشی و بهداشتی محبوب است اما کاربردهای دیگری نیز دارد.

کاربرد گلیسیرین گیاهی

گلیسیرین گیاهی به طور گسترده در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و دارویی استفاده می‌شود که در ادامه به شرح این مواد خواهیم پرداخت.

 صنایع آرایشی

از آنجایی که این ماده برای سلامتی و محیط زیست بی‌ضرر، دوستدار پوست و بدون‌بو است، به عنوان مرطوب‌کننده و نرم‌کننده در لوازم آرایشی، محصولات مراقبت شخصی و محصولات خانگی استفاده می‌شود. گلیسیرین گیاهی به دلیل قدرت مرطوب کنندگی، یک درمان محبوب برای مراقبت از پوست می‌باشد.

در کرم‌ها، این ماده یک جزء مرطوب‌کننده است و از پوست مراقبت می‌کند و همچنین از خشک‌شدن کرم جلوگیری می‌کند. درتولید خمیردندان، کاربرد وسیعی دارد. در تولید خمیردندان برای بهبود طعم، جلوگیری از کم‌آبی و خشک نشدن آن استفاده می‌شود. خمیر‌دندان می‌تواند حاوی 20 تا 30 درصد گلیسیرین باشد. معمولاً به صابون ها، شمع‌ها، لوسیون‌ها، دئودورانت‌ها و لوازم آرایش اضافه می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از این محصول روی پوست ممکن است به تدریج صافی و لطافت آن را بهبود بخشد. در واقع، استفاده از کرم‌های حاوی این محصول ممکن است رطوبت پوست را در کمتر از 10 روز افزایش دهد. در یک مطالعه، کرم‌های ساخته شده از این ماده نسبت به کرم‌های ساخته شده از روغن سیلیکون یا اسید هیالورونیک در آبرسانی به پوست و جلوگیری از از دست دادن رطوبت موثرتر بوده. مطالعات نشان می‌دهد که استفاده از محصولات حاوی گلیسرول ممکن است از پوست شما در برابر عوامل تحریک کننده و میکروب‌ها محافظت کند و همچنین پوست ملتهب یا زخمی را تسکین دهد.

گلیسیرین خوراکی

دامنه وسیعی برای استفاده از این محصول در مواد غذایی و نوشیدنی وجود دارد: به عنوان یک نگهدارنده، یک قوام و تقویت کننده طعم، به عنوان یک حلال برای طعم‌ها و رنگ‌های غذایی در نوشابه‌ها و شیرینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 صنایع دارویی

این ماده یکی از موادی است که اغلب برای داروها استفاده می‌شود. به عنوان یک حلال و مرطوب‌کننده، در مرطوب کننده‌ها و پمادها عمل می‌کند. سایر کاربردهای شناخته شده عبارتند از داروهای ضد‌سرفه، کپسول ها، قرص‌ها، شیاف‌ها و داروهای بیهوشی و همچنین به عنوان افزودنی در آنتی بیوتیک‌ها و ضد‌عفونی کننده‌ها.

گلیسیرین گیاهی ممکن است مقداری از یبوست را تسکین دهد. به این دلیل که می‌تواند آب را به روده شما بکشاند و اثر ملین دارد که به حرکت غذای هضم شده در روده شما کمک می‌کند. به همین دلیل، گلیسرول اغلب به عنوان شیاف استفاده می‌شود. شیاف‌های گلیسیرین به طور قابل توجهی در کاهش یبوست ناشی از داروهای مسکن موثرتر از سایر انواع ملین‌ها می‌باشد.

گلیسیرین و خوراک دام

خوراک دام نیز از مزایای گلیسیرین سود می‌برد. از آن در خوراک خشک برای ذخیره رطوبت و بهبود طعم استفاده می‌شود. در دامپزشکی، از گلیسیرین به عنوان منبع گلوکز در کتوز گاوی استفاده می‌شود.

گلیسیرین صنعتی

گلیسیرین صنعتی را می‌توان از راه‌های مختلفی از پروپیلن که یک ترکیب پتروشیمی سه کربنه با پیوندهای دوگانه است نیز تولید کرد. مهمترین فرآیند اپی کلروهیدرین است که شامل کلرزنی پروپیلن است که کلرید آلیل را می‌دهد و سپس با هیپوکلریت اکسید می‌شود و به دی‌کلروهیدرین می‌رسد که با واکنش با یک باز قوی اپی‌کلروهیدرین می‌دهد. سپس این اپی کلروهیدرین هیدرولیز می‌شود تا گلیسیرین بدهد.

زمانی که نفت تقطیر می‌شود، پروپیلن به مقدار زیاد جدا می‌شود. گلیسرول با افزودن کلر به مولکول و سپس هیدرولیز تری کلروپروپان ساخته می‌شود. گلیسیرین مصنوعی به دلیل خلوص 99.7 درصد در کاربردهای دقیق در بیوتکنولوژی و داروسازی استفاده می‌شود.

کاربرد

از گلیسیرین برای تولید ضد یخ استفاده می‌شود. نقطه انجماد این ماده تصفیه شده 99.5 درصد 18+ درجه سانتیگراد است. مخلوط در آب با غلظت 66.7 درصد، نقطه انجماد آن 46- درجه سانتیگراد است. این خاصیت برای استفاده از این محصول به عنوان یک عامل ضد‌یخ در فرمولاسیون بسیار عالی است. به عنوان یک الکل شیمیایی، گلیسیرین نیز در واکنش‌های متعدد در تولید مواد شیمیایی مورد نیاز است. این ماده نیز معمولاً در تولید رزین‌های آلکیدی استفاده می‌شود. ازکاربردهای فنی بیشتر آن می‌توان در ساخت کاغذ، منسوجات و روان کننده‌ها اشاره کرد.

در اواخر دهه 1800 زمانی که برای اولین بار برای ساخت دینامیت مورد استفاده قرار گرفت، از نظر اقتصادی و صنعتی اهمیت پیدا کرد.

 ورزش

گلیسیرین همچنین ممکن است هیدراتاسیون را افزایش دهد، که می‌تواند عملکرد ورزشی شما را بهبود بخشد.
کم آبی می‌تواند عملکرد ورزشی را به شدت مختل کند، به خصوص زمانی که کاهش عرق بیش از 2٪ وزن بدن شما باشد.
یک استراتژی خوب برای جلوگیری از کم‌آبی، نوشیدن مایعات کافی قبل و حین ورزش است. با این حال، نوشیدن در طول فعالیت بدنی می‌تواند غیر‌عملی باشد. در چنین حالتی، نوشیدن مقدار زیادی از قبل، کلید اصلی است.
مشکل نوشیدن مقادیر زیاد در مدت زمان کوتاه این است که بخش قابل توجهی از مایعات به طور کلی از طریق ادرار در ساعت بعد از دست می‌رود.
با این حال، در یک متاآنالیز، افزودن 1.1 گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن، یا 0.5 گرم بر کیلوگرم وزن بدن، به آبی که قبل از ورزش نوشیده شده است، احتباس مایعات را تا 50 درصد در مقایسه با آب به تنهایی افزایش داد. نوشیدنی گلیسرول نیز در بهبود هیدراتاسیون در ورزشکارانی که در حین ورزش از طریق تعریق مقادیر قابل توجهی آب از دست داده بودند، نسبت به آب یا نوشیدنی‌های ورزشی مؤثرتر بود.

گلیسیرین برای پوست

گلیسیرین برای پوست

گلیسیرین مقدار زیادی آبرسانی به پوست شما می‌دهد و ظاهری شاداب، صاف و شبنم دار می‌بخشد. اما از آنجایی که سبک است و منافذ را نمی‌بندد، تقریباً برای هر نوع پوستی از جمله پوست‌های چرب و حساس مناسب می باشد. بسیاری از افراد از این ماده به دلیل خاصیت ضد باکتریایی آن برای جوش‌ها استفاده می‌کنند. گلیسیرین ضمن پاکسازی ملایم پوست، پوست را مرطوب و نرم می‌کند. همچنین یک پاک‌کننده ملایم است که گرد و غبار، چربی و آرایش را از روی پوست پاک می‌کند. این محصول یک آبرسان درجه یک است زیرا از عوامل مرطوب‌کننده طبیعی پوست خودمان تقلید می‌کند. گلیسیرین به محافظت و بهبود عملکرد سد محافظ پوست شما کمک می‌کند تا رطوبت را در خود حفظ کرده و از آن در برابر عوامل محرک، از جمله هوای سرد یا خشک محافظت می‌کند. استفاده از این ماده در محصولات مراقبت از پوست ضروری به نظر می‌رسد، زیرا فواید زیادی برای پوست شما دارد.
طبق گفته انجمن پوست آمریکا، گلیسیرین می‌تواند:
آبرسانی به لایه بیرونی پوست ( استراتوم شاخی )
بهبود عملکرد سد محافظ پوست
محافظت در برابر عوامل تحریک‌کننده پوست
تسریع فرآیندهای بهبود زخم
رفع خشکی پوست
ممکن است به پسوریازیس نیز کمک کند

گلیسیرین برای سفیدی صورت

گلیسیرین برای سفیدی صورت

گلیسیرین یک مرطوب کننده است. مرطوب کننده ماده‌ای است که آب را از لایه دوم پوست گرفته و به لایه بالایی منتقل می‌کند. در نتیجه، گلیسیرین پوست را مرطوب می‌کند، به حذف سلول‌های مرده پوست کمک می‌کند و درخششی صاف و جوان را ایجاد می‌کند. بسیاری از لوسیون‌های مرطوب‌کننده از گلیسرول برای سفید‌کردن پوست استفاده می‌کنند.

در مورد گلیسیرین برای سفید‌کردن پوست گفته می‌شود گلیسیرین به لایه برداری کمک می‌کند. خلاص شدن از شر سلول‌های مرده و مواد زائد پوست به روشن‌شدن پوست کمک می‌کند. گلیسرول همچنین به از بین بردن لکه‌های پیری، جای زخم و نواحی تیره کمک می‌کند.

ابتدا صورت خود را با آب سرد بشویید. گلیسیرین را روی یک پد‌پنبه یا دستمال بریزید و به آرامی صورت خود را پاک کنید. اجازه دهید گلیسرول برای چند دقیقه جذب پوست شما شود. گلیسیرین را به آرامی با آب بشویید.

برای پوست‌های خشک و تیره مخلوطی از گلیسیرین و گلاب مناسب می‌باشد. این ماده نه‌تنها بوی شگفت‌انگیزی دارد، بلکه سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که می‌توانند با التهاب و قرمزی پوست مبارزه کنند و حتی فعالیت ضد‌پیری نیز داشته باشند. ترکیب گلیسرول و گلاب یک تونر ایده‌آل را تشکیل می‌دهد. پاک کننده، مرطوب‌کننده و محافظت در برابر آکنه است. همچنین برای پوست ملایم و تسکین‌دهنده است.
افزودن چند قطره گلیسیرین به روغن مورد علاقه خود مانند نارگیل، زیتون یا جوجوبا نیز می‌تواند یک گزینه مرطوب‌کننده خوب باشد.

از موز و گلیسیرین می‌توان برای سفید‌شدن پوست صورت استفاده کرد. یک موز خیلی رسیده را با یک قاشق غذاخوری گلیسرول له کنید.کاملا مخلوط کنید و روی صورت بمالید. بعد از 10 تا 15 دقیقه آن را بشویید تا پوستی روشن ترداشته باشید.

عسل به پوست درخشندگی می‌بخشد. عسل دارای خاصیت آنتی باکتریال و همچنین توانایی آن در حفظ رطوبت پوست است. مخلوطی از دو قاشق عسل، یک قاشق آب‌لیمو و چند قطره گلیسیرین تهیه کنید. قبل از حمام به مدت 15 تا 20 دقیقه روی پوست صورت خود بمالید. پوست را آبرسانی کرده و از ایجاد آکنه جلوگیری می‌کند.

یکی از گزینه‌های موجود نیز صابون گلیسرول است که به طور‌کلی برای افراد با پوست حساس توصیه می‌شود.

بسیاری از طرفداران لوازم آرایشی طبیعی توصیه می‌کنند گلیسیرین را با گلاب رقیق کنید، زیرا تصور می‌شود گلاب پوست را هیدراته می‌کند و منافذ را اصلاح می‌کند. یک مطالعه در سال 2019 نشان داد که گل رز دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی مثبتی بر روی پوست است.

 گلیسیرین برای مو

گلیسیرین برای مو

اگر می‌خواهید موهایی براق و آبدار داشته باشید، احتمالاً انواع نرم کننده‌ها و ماسک‌های مو را امتحان کرده‌اید. در مورد موادی که واقعاً می‌توانند رطوبت مو را جذب کنند و از داخل به بیرون هیدراته نگه دارند، شاید فکر کرده باشید.

خبر خوب این است که گلیسیرین عمیقاً برای موهای شما آبرسانی می‌کند، البته اگر بدانید چگونه از آن استفاده کنید.

گلیسیرین برای موهای مجعد، ضخیم یا وز خوب است، اگرچه می تواند برای همه انواع مو مفید واقع شود.

این ماده برای موهای آسیب دیده مفید می‌باشد و ممکن است به اندازه کافی به موهای شما حالت دهد تا از شکنندگی آنها جلوگیری کند. با استفاده از گلیسرول به نظر می‌رسد موها سریعتر رشد می‌کنند زیرا در انتها خود دچار شکنندگی نمی‌شوند.

طبق یک مطالعه در سال 2017، گلیسیرین می‌تواند عملکرد سد محافظ پوست را بهبود بخشد و پوست را تا 24 ساعت بیشتر آبرسانی کند.

گلیسیرین در واقع باعث رشد موهای قوی‌تر از سر شما نمی‌شود، بلکه موهای موجود شما را حالت می‌دهد و تقویت می‌کند تا براق و کمتر مستعد شکننده شدن انتهای آن باشد.

توجه داشته باشید که اگر در آب و هوای خشک زندگی می‌کنید، گلیسرول ممکن است در واقع رطوبت را از موهای شما خارج کند.

از طرف دیگر، اگر جایی مرطوب زندگی می‌کنید، گلیسرول همچنان رطوبت را از هوا جذب می‌کند و می‌تواند موهای شما را پف‌کرده نشان دهد.

گلیسیرین در آب و هوای معتدل مرطوب بهترین عملکرد را دارد.

آیا استفاده از گلیسیرین برای موهای شما بی‌خطر است؟

استفاده از گلیسرول برای مو بی‌خطر است. گروه کاری محیطی (EWG) گلیسیرین را در مقیاس خود به عنوان A رتبه‌بندی می‌کند، به این معنی که این ماده برای سلامت انسان یا محیط زیست نگران‌کننده نیست.

با این‌حال، این ملاحظات را در نظر داشته باشید:

از گلیسیرین روی پوست ترک خورده و زخم دار استفاده نکنید.
باید با آب یا روغن‌های دیگر مخلوط شود، در غیر این صورت موها را چرب و چسبناک می‌کند.
هنگام استفاده از ابزارهای سبک حرارتی مو، از گلیسرول به مقدار کم استفاده کنید، زیرا گرما را به خوبی هدایت می‌کند. ممکن است گرمای ابزار را تشدید کند و به ساقه مو آسیب برساند.

نحوه استفاده از گلیسیرین برای مو

می‌توانید با ترکیب زیر یک اسپری موی گلیسیرین درست کنید:

1/4 فنجان گلیسیرین+1/4 فنجان آب مقطر+1/4 فنجان گلاب
دو تا سه قطره اسانس، مانند روغن نعناع یا روغن رزماری (اختیاری)
در صورت نیاز می‌توانید این ترکیب را روی موهای مرطوب یا خشک اسپری کنید.

اگر علاقه‌مند به ساخت ماسک مو با گلیسرول هستید، می‌توانید یکی از این سه ماسک فوق العاده زیر را امتحان کنید.

ماسک موی گلاب و گلیسیرین
عناصر:

1/2 فنجان آب مقطر+1/2 فنجان گلاب+2 قاشق غذاخوری (قاشق غذاخوری) گلیسرول
همه مواد را در یک کاسه مخلوط کنید و روی موهای خشک یا کمی مرطوب بمالید. بگذارید 30 دقیقه بماند و کاملا آبکشی کنید.

همچنین می‌توانید این مخلوط را در یک بطری اسپری بریزید و در صورت نیاز مقدار کمی اسپری کنید.

ماسک آلوئه ورا و گلیسیرین
عناصر:

1/4 فنجان ژل آلوئه ورا+1/4 فنجان گلیسرول
آلوئه و گلیسیرین را با هم هم بزنید تا مخلوط شوند و در قسمت‌هایی روی موهای خشک یا کمی مرطوب بمالید. اجازه دهید ماسک حداقل 30 دقیقه بماند، سپس کاملا با آب گرم بشویید.

ماسک موی عسل و گلیسرول
عناصر:

1/4 فنجان عسل+1/4 فنجان گلیسیرین+2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
همه مواد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. پس از خشک‌کردن موها با حوله، ماسک را به صورت تکه تکه روی موها بمالید، سپس بگذارید 30 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.

اگر هنوز احساس می‌کنید ماسک روی موهایتان است، ممکن است نیاز داشته باشید که کمی شامپو بزنید و دوباره حالت دهید.

آیا  استفاده از گلیسیرین عوارض جانبی دارد؟

عوارض جانبی زیادی گزارش نشده است، گلیسیرین یک محصول طبیعی است، بنابراین همیشه احتمال واکنش آلرژیک وجود دارد. اگر پس از استفاده از محصول حاوی گلیسیرین روی پوست خود، متوجه علائم واکنش آلرژیک، مانند خارش یا قرمزی شدید، فوراً استفاده از محصول را متوقف کرده و با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی صحبت کنید. به دنبال محصول جایگزینی باشید که حاوی گلیسرول نباشد و حتما برچسب‌های محصولات را با دقت بخوانید.

رقیق کردن گلیسیرین قبل از استفاده مستقیم بسیار مهم است. استفاده از گلیسیرین رقیق شده روی صورت یک فرآیند آسان و معمولاً بسیار ایمن است.

عوارض جانبی بالقوه

به طورکلی گلیسرول ماده ای غیر سمی، ایمن و بی خطر می‌باشد. اما احتمال واکنش آلرژیک، سردرد، حالت تهوع، تشنگی و ناراحتی معده در برخی افراد وجود دارد. اگر می‌خواهید گلیسیرین گیاهی را امتحان کنید، با مقدار کمی شروع کنید تا ببینید چگونه واکنش نشان می‌دهید.

فروش مواد شیمیایی در تهران

گلیسیرین از کجا تهیه کنیم

شرکت اکسیر تامین تجارت ماندگار(ایکس شیمی)، با ایجاد بستری مناسب و با به کارگیری افراد مجرب سعی بر تامین و توزیع تخصصی گلیسیرین آزمایشگاهی و دارویی با کیفیت داشته و در این راه سال ها تجربه و فعالیت خود در این عرصه را به خدمت گرفته تا در خدمت شما هموطنان عزیز باشد و در این راستا رضایت مشتریان را در اولویت اهداف خود قرار داده است.

ایکس شیمی با برخورداری از مجرب ترین متخصصان بازار مواد شیمیایی آزمایشگاهی و محیط های کشت میکروبی و با در اختیار داشتن اشرافی مثال زدنی در این بازار و دسترسی به برندهایی همچونmerck ، sigmaaldrich ،cdh گامی موثر در بهبود روند خرید گلیسرول برداشته و سعی بر این نموده تا مشکلات موجود بر سر راه تامین گلیسیرین را برطرف نماید.

قیمت گلیسیرین

جهت اطلاع از قیمت و خرید گلیسیرین گرید آزمایشگاهی و دارویی، با همکاران ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایید.

4 4 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها