مواد شیمیایی آزمایشگاهی مرک

آمونیوم دی هیدروژن فسفات (مونو آمونیوم فسفات)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقهآمونیوم دی هیدروژن فسفات، یک ماده شیمیایی با فرمول NH₄H₂PO₄ است که به طور گسترده به عنوان کود شیمیایی استفاده می‌شود. این ماده جامد، بلوری و محلول در آب بوده و از واکنش آمونیاک و اسید فسفریک تولید می‌شود. ADP علاوه بر کشاورزی، در صنایع مختلفی همچون تولید مواد آتش‌نشانی، مواد غذایی و دارویی نیز کاربرد دارد. برای شناخت و نحوه خرید این ماده در ادامه مقاله با ما باشید.

ال اورنیتین (l-Ornithine)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقهآمینو اسیدها بلوک های سازنده پروتئین‌ها هستند. آنها ترکیبات آلی هستند که دارای هر دو گروه آمینه (-NH2) و گروه اسید کربوکسیلیک (-COOH) هستند. 20 نوع مختلف اسید آمینه وجود دارد که می‌توان آنها را به روش‌های مختلف ترکیب کرد و پروتئین را تشکیل داد. ال اورنتین یکی از آمینو اسیدها می‌باشد که ما در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. پس در ادامه با ما باشید.

تری اتیل سیترات (Triethyl citrate)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقهتری اتیل سیترات یک ماده شیمیایی است که به طور گسترده در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده به عنوان یک امولسیفایر، حلال و پایدارکننده کف عمل می کند و به دلیل ایمنی و کاربردهای متنوع، یکی از پرکاربردترین افزودنی های غذایی است. تری اتیل سیترات به طور طبیعی در برخی از میوه ها یافت می شود و به صورت مصنوعی نیز تولید می شود.

دکانوئیک اسید (Decanoic acid)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقهاسید کاپریک، همچنین به عنوان دکانوئیک اسید یا دسیلیک اسید نیز شناخته می شود، یک اسید چرب اشباع شده، اسید چرب با زنجیره متوسط ​​(MCFA) و اسید کربوکسیلیک است. فرمول آن CH3(CH2)8COOH می باشد.

3-کلرو پروپیل تری متوکسی سیلان

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه3-کلرو پروپیل تری متوکسی سیلان (CPTMO) با شماره Cas 2530-87-2  یک ترکیب ارگانوسیلیک با فرمول شیمیایی Cl(CH2)3Si(OCH3)3 است. این مایع بی رنگ با بوی ضعیف است. در اکثر حلال های آلی محلول است، اما در آب نامحلول است. به عنوان یک عامل جفت کننده، تقویت کننده چسبندگی و عامل اتصال عرضی استفاده می شود.

تری اتوکسی متیل سیلان

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقهتری اتوکسی متیل سیلان Triethoxymethylsilane (MTES) با شماره Cas 2031-67-6 یک مایع بی‌رنگ و قابل اشتعال است که به عنوان یک عامل جفت کننده و تقویت کننده چسبندگی استفاده می شود. عضوی از خانواده سیلان‌ها است که ترکیباتی حاوی سیلیکون و اکسیژن هستند. MTES در کاربردهای مختلفی از جمله تولید چسب ها، درزگیرها، پوشش‌ها و کامپوزیت‌ها استفاده می شود.

بنزالکونیوم کلراید (Benzalkonium chloride)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقهبسته به خلوص، بنزالکونیوم کلراید از بی رنگ تا زرد کم رنگ (ناخالص) متغیر است. بنزالکونیوم کلراید به راحتی در اتانول و استون محلول است . پس از هم زدن، انحلال در آب آماده است. محلول‌های آبی باید خنثی تا کمی قلیایی باشند. محلول‌ها هنگام تکان دادن کف می‌کنند. محلول‌های غلیظ طعم تلخ و بوی ضعیفی شبیه بادام دارند

دی بنزوتیوفن (Dibenzothiophene)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقهدی بنزوتیوفن (Dibenzothiophen) (DBT، دی فنیلن سولفید) یک ترکیب آلی گوگردی است که از دو حلقه بنزن به یک حلقه تیوفن مرکزی ذوب شده است. دارای فرمول شیمیایی C12H8S است. این ماده یک جامد بی رنگ است که از نظر شیمیایی تا حدودی شبیه آنتراسن است. این ماده هتروسیکل سه حلقه ای، و به ویژه مشتق غیر جایگزین آن 4،6-دی متیل دی بنزوتیوفن، ناخالصی های مشکل ساز در نفت هستند.

پیروویک اسید (Pyruvic acid)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقهپیروویک اسید (Pyruvic acid) که به نام پیرووات (pyruvate) نیز شناخته می شود، یک ترکیب آلی ساده با فرمول شیمیایی CH3COCOOH است. این مایع بی رنگ با بوی قوی است. اسید پیروویک نقش مهمی در متابولیسم سلولی ایفا می کند، به ویژه در فرآیند گلیکولیز، جایی که گلوکز برای تولید انرژی به پیرووات تجزیه می شود.

گالیک اسید (Gallic Acid)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقهگالیک اسید (3،4،5 تری هیدروکسی بنزوئیک اسید) یک متابولیت ثانویه است که در اکثر گیاهان وجود دارد. این متابولیت دارای طیف وسیعی از فعالیت‌های زیستی از جمله آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، ضد التهابی و ضد سرطانی است.