ال پرولین ( L-proline)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه پرولین نقش مهمی در سنتز و ساختار پروتئین، متابولیسم (به ویژه سنتز آرژنین، پلی آمین ها و گلوتامات از طریق پیرولین-5-کربوکسیلات) و تغذیه، و همچنین ترمیم زخم، واکنش‌های آنتی اکسیدانی و پاسخ‌های ایمنی دارد.

سوکسینیک اسید (Succinic acid)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه به عنوان یک افزودنی غذایی و مکمل غذایی،به طور کلی این ماده توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده بی خطر شناخته شده است .  succinic acid در درجه اول به عنوان تنظیم کننده اسیدیته در صنایع غذایی و آشامیدنی مورد استفاده قرار می گیرد

دی بوتیل تین دی لورات (Dibutyltin dilaurate)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

تری فلورو استیک اسید

تری فلورو استیک اسید (Trifluoroacetic acid)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه تری فلورو استیک اسید (TFA) یک ترکیب ارگانوفلوئورین است که به عنوان یک معرف در سنتز آلی برای واکنش‌های مختلف کاتالیز شده با اسید مانند باز کردن حلقه اپوکسیدها، چرخه‌سازی بیومیمتیک، بازآرایی‌های Cope و سنتز محصول طبیعی استفاده می‌شود.

1 ونیل 2 پیرولیدون (1-Vinyl-2-pyrrolidinone)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

پتاسیم هیدروژن فتالات (potassium hydrogen phthalate)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه