فروش پپسین
فهرست مطالب
فروشگاه ایکس شیمی فعال در حوزه فروش مواد شیمیایی گرید آزمایشگاهی و دارویی و تحقیقاتی، آماده فروش پپسین (آنزیم پپسین) با کیفیت عالی و قیمت مناسب میباشد. جهت اطلاع از قیمت و اعلام موجود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
پپسین چیست
پپسین (آنزیم پپسین) یک آندوپپتیداز است که پروتئینها را به پپتیدهای کوچکتر تجزیه میکند (یعنی پروتئاز ). در معده تولید میشود و یکی از اصلی ترین آنزیمهای گوارشی در سیستم های گوارشی انسان و بسیاری از حیوانات دیگر است، جایی که به هضم پروتئینها در موادغذایی کمک میکند.
این یکی از سه پروتئاز اصلی در سیستم گوارشی انسان است، دو مورد دیگر کیموتریپسین و تریپسین هستند. در طی فرآیند هضم، این آنزیمها، که هر کدام در جدا کردن پیوندها بین انواع خاص اسیدهای آمینه تخصصی هستند، همکاری میکنند تا پروتئینهای غذایی را در اجزای آنها یعنی پپتیدها و اسیدهای آمینه تجزیه کنند، که به راحتی توسط روده کوچک قابل جذب هستند.
در از بین بردن پیوندهای پپتیدی بین اسیدهای آمینه هیدروفوبیک و ترجیحا معطر مانند فنیل آلانین ، تریپتوفان و تیروزین کارآمد است.
پروآنزیم پپسین، پپسینوژن، توسط سلولهای اصلی در دیواره معده رها میشود و پس از مخلوط کردن با اسید هیدروکلریک آب معده، پپسینوژن فعال میشود تا پپسین شود.
فروش پپسین در ایکس شیمی
کاربردها
پپسین تجاری از لایه غده معده گراز استخراج میشود. پپسین برای کاربردهای مختلفی در تولید مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد: برای اصلاح و ارائه ویژگیهای خاص به پروتئین سویا و ژلاتین، برای اصلاح پروتئین های گیاهی جهت استفاده در موارد میان وعدههای غیر لبنی، ساختن غلات پیش ساخته در غلات داغ فوری، و تهیه پروتئین هیدرولیزهای حیوانی و گیاهی جهت استفاده در غذاهای معطر و نوشیدنیها.
در صنعت چرم برای از بین بردن مو و بافت باقیمانده پنهان و بازیابی نقره از فیلمهای عکاسی دور ریخته شده با هضم لایه ژلاتینی که دارای نقره است، استفاده میشود. از نظر تاریخی پپسین یکی از افزودنی های آدامس مارک Beemans توسط دکتر ادوارد E. Beeman بود.
تاریخچه آنزیم پپسین
آنزیم پپسین یکی از اولین آنزیمیهایی بود که کشف شد و از نظر طبی پلی پپتیدی است. در سال 1836 توسط تئودور شوآن کشف شد. شووان نام خود را از کلمه یونانی πέψις pepsis، به معنی ” هضم ” (از πέστον پپتین “تا هضم”) عنوان کرد. دانشمندان در این زمان شروع به کشف بسیاری از ترکیبات بیوشیمیایی کردند که نقش مهمی در فرآیندهای بیولوژیکی دارند و پپسین یکی از آنها بود. یک ماده اسیدی که قادر به تبدیل غذاهای حاوی نیتروژن به مواد محلول در آب بود، مشخص شد که پپسین است.
آنزیم پپسین به عنوان zymogen به نام پپسینوژن بیان میشود ، که ساختار اصلی آن دارای 44 اسید آمینه اضافی است .
در معده سلولهای اصلی پپسینوژن را آزاد میکنند. این زیموژن توسط اسید هیدروکلریک (HCl) فعال میشود ، که از سلول های پاریتال در آستر معده آزاد میشود. هورمون گاسترین و عصب واگ باعث آزاد شدن هر دو پپسینوژن و هیدروکلراید از لایه معده در هنگام مصرف غذا میشود. اسید هیدروکلریک یک محیط اسیدی ایجاد میکند، که به پپسینوژن اجازه میدهد تا به صورت اتوکاتالیستی خود را شکوفا و شکاف داده و از این طریق باعث ایجاد پپسین (شکل فعال) شود. پپسین 44 اسید آمینه را از پپسینوژن جدا میکند تا بیشتر پپسین ایجاد شود.
همچنین در محیطهای اسیدی بین 37 تا 42 درجه سانتیگراد بیشترین فعالیت را دارد. بر این اساس، محل اصلی سنتز و فعالیت آن در معده است ( pH 1.5 تا 2).
ریفلاکس حنجره و معده
پپسین یکی از دلایل اصلی آسیب مخاطی در طی ریفلاکس حنجره است. همچنین ممکن است باعث خسارت مخاط در هنگام رفلاکس معده شود.
شاید برای شما جالب باشد: لیبل مرک و گواهینامه های آنالیز(coa)
ذخیره سازی
باید در دمای بسیار پایین (بین 80 تا 20 درجه سانتیگراد) نگهداری شود تا از اتوالیز (خود هضم) جلوگیری شود.
خرید پپسین
خرید پپسین هم اکنون در ایکس شیمی با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت با گرید آزمایشگاهی و دارویی.
خرید از ایکس شیمی در انواع برند و بسته بندی.