مواد شیمیایی آزمایشگاهی مرک

آنیلین (Aniline)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقهآنیلین نوعی پایه آلی است که در ساخت چندین رنگ، مواد منفجره، پلاستیک، داروها و لاستیک و مواد شیمیایی عکاسی استفاده می‌شود.آنیلین‌ ها ترکیبات آلی هستند که در دسته گروه‌های شیمی آلی قرار دارند که به آن آمینوبنزن یا فنیل آمین می‌گویند.

1-نفتول (1-Naphthol)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه1-نفتول یا α-نفتول یک ترکیب آلی فلورسنت با فرمول شیمیایی  C10H7OH و cas number 90-15-3 می‌باشد. این ماده یک جامد سفید رنگ با بویی شبیه به فنول است. ایزومری از 2-نفتول است که با محل قرارگیری گروه هیدروکسیل روی حلقه نفتالین متفاوت است.

1و4 دی تیوتریتول (1,4-dithiothreitol) (DTT)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقه(DTT) نام رایج یک معرف ردوکس با مولکول کوچک است. که به عنوان معرف کلیلند نیز شناخته می شود.دارای فرمول (C2H2OHSH)2  و cas 3483-12-3 می باشد

۱و۴ بوتاندیول (1,4-butanediol)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه۱و۴ بوتاندیول ، همچنین به عنوان BDO شناخته می شود، یک ترکیب آلی همه کاره با فرمول شیمیایی C4H10O2 است. این مایع بی رنگ و تقریبا بی بو است که از خانواده دیول ها یا گلیکول ها است.

ال ایزولوسین (Isoleucine)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 5 دقیقهایزولوسین یک آمینو اسید ضروری است که در قلمرو تغذیه و سلامت کلی انسان اهمیت زیادی دارد. این ماده به عنوان یکی از 9 آمینو اسید ضروری ، نقش مهمی در سنتز پروتئین و فرآیندهای ترمیم عضلات در بدن دارد. ساختار شیمیایی منحصر به فرد آن را قادر می‌سازد تا یک جزء کلیدی در ارتقاء رشد، توسعه و بهبودی مطلوب برای افراد در تمام سنین باشد. ایزولوسین که رسماً به عنوان یک آمینو اسید شاخه دار (BCAA) طبقه بندی می شود، به دلیل توانایی آن در حمایت از تولید انرژی و استقامت در طول فعالیت های بدنی برجسته است.

دی کلرومتان (dichloromethane)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقهدی کلرومتان که با نام های متیلن کلرید یا متیلن دی کلراید نیز شناخته می شود، یک ترکیب آلی همه کاره است که کاربردهای گسترده ای در صنایع مختلف پیدا کرده است. خواص منحصر به فرد آن، آن را به یک عنصر ضروری در تولید داروها، حلال ها و پلاستیک تبدیل کرده است

دی اتیلن تری آمین پنتا استیک اسید (diethylenetriaminepentaacetic acid)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقه