6- بنزيل آمينو پورين (6-Benzylaminopurine)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

ان-(1-نفتیل)اتیلن دی آمین دی هیدروکلراید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

دی لیتیوم تترا بورات (di-Lithium tetraborate)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

کلرید آلومینیوم 6 آب (aluminium chloride hexahydrate)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 5 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 5 دقیقه

منابع تامین و طریقه مصرف آمینو اسید

آمینو اسید (Amino acids)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 13 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 13 دقیقه اسید آمینه‌ ها مولکول‌هایی هستند که با هم ترکیب می‌شوند و پروتئین‌ها را تشکیل می‌دهند . اسیدهای آمینه و پروتئین‌ها اجزای سازنده زندگی هستند.
هنگامی که پروتئین‌ها هضم یا تجزیه می‌شوند، اسیدهای آمینه باقی می‌مانند. در جهت کمک به بدن، از اسیدهای آمینه برای ساخت پروتئین استفاده می‌شود که از جمله‌ی این مواد می‌توان به تجزیه غذا، رشد، ترمیم بافت بدن و بسیاری از اعمال دیگر اشاره کرد.
اسید آمینه‌ ها همچنین می‌توانند به عنوان منبع انرژی برای بدن استفاده شوند.

خرید پودر آگارز

آگارز (Agarose)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 7 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 7 دقیقه آگارز ماده ای با کیفیت بالا و همه کاره است که به طور گسترده در بیولوژی مولکولی و بیوشیمی استفاده می شود. خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد آن، آن را به ابزاری ضروری برای محققان و دانشمندان در زمینه های مختلف تبدیل کرده است.

ال سیستئین هیدروکلراید (L-Cysteine hydrochloride)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 9 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 9 دقیقه

ال پرولین ( L-proline)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه پرولین نقش مهمی در سنتز و ساختار پروتئین، متابولیسم (به ویژه سنتز آرژنین، پلی آمین ها و گلوتامات از طریق پیرولین-5-کربوکسیلات) و تغذیه، و همچنین ترمیم زخم، واکنش‌های آنتی اکسیدانی و پاسخ‌های ایمنی دارد.