ال سیستئین هیدروکلراید (L-Cysteine hydrochloride)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 9 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 9 دقیقه

ال پرولین ( L-proline)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقهپرولین نقش مهمی در سنتز و ساختار پروتئین، متابولیسم (به ویژه سنتز آرژنین، پلی آمین ها و گلوتامات از طریق پیرولین-5-کربوکسیلات) و تغذیه، و همچنین ترمیم زخم، واکنش‌های آنتی اکسیدانی و پاسخ‌های ایمنی دارد.

سوکسینیک اسید (Succinic acid)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقهبه عنوان یک افزودنی غذایی و مکمل غذایی،به طور کلی این ماده توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده بی خطر شناخته شده است .  succinic acid در درجه اول به عنوان تنظیم کننده اسیدیته در صنایع غذایی و آشامیدنی مورد استفاده قرار می گیرد

دی بوتیل تین دی لورات (Dibutyltin dilaurate)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه